PROGRAM TEAMBUILDING

WINTER TEAM OLYMPICS

winter_team_olympics.program.team.building

Ce este WINTER TEAM OLYMPICS

Cauti o activitate outdoor care sa fie echilibrul ideal intre cooperare si competitie? Vrei sa iti scoti echipa din zona de confort intr-un mod fun? Vrei sa simti spiritul olimpic pe pielea ta?

WINTER TEAM OLYMPICS este un program de team building outdoor, destinat grupurilor aflate la prima experienta de acest gen, gandit pentru a crea un mediu in care sa participi in toate activitatile fara eforturi mari si in siguranta.

Programul este unul complex si distractiv, oferind totodata participantilor ocazia de a crea experiente comune noi si amuzante. In functie de dimensiunea acestuia, grupul va fi intotdeauna impartit in echipe intre 5 si 15 persoane care urmeaza un traseu prestabilit pentru a trece peste probele pregatite de trainerii MARKER.

WINTER TEAM OLYMPICS este plin de provocari simpatice, continand probe energice, specifice iernii, de la proba de ski in echipa (toata echipa pe aceleasi ski-uri), la hockey, probe de indemanare, probe de coordonare in echipa, lacrosse etc.


Obiective de business integrate:
Coordonare si cooperare, Competitie echilibrata, Rezolvarea problemelor si asumarea deciziilor, Echipe unite / Team managementMARKER+

PROGRAMELE NOASTRE DE TEAM BUILDING


image description

CONTACTEAZA-NE


office@creativemarker.ro

0724-305-640

Str. Capitan Gheorghe Preotescu 15, Bucharest

MARKER
Bucharest, Romania