PROGRAM TEAMBUILDING

THE TV NETWORK

the.network.program.team.building

Ce este THE TV NETWORK

Creativitate aplicata intr-un context distractiv, cu multe elemente noi?

Daca vrei ca echipa ta sa isi exploreze o latura diferita, sa performeze iesind din cotidian, atunci THE TV NETWORK este programul potrivit.

THE NETWORK este un program de team building indoor, care propune echipelor sa intre pentru o zi in rolul de producatori TV, actori, designeri de costume, prezentatori de stiri, make-up artists etc.

Activitatea propune constructia programului pentru o zi din viata unei televiziuni, cu un numar de emisiuni (productii) egal cu cel al echipelor. Productiile sunt prezentate la sfarsitul programului intr-o gala, fiind jucate live in spatele unui ecran TV gigantic (butaforie).

Participantii urmaresc la final Stirile Diminetii, Seriale, Filme Artistice, Talk Show-uri aprinse si chiar meciuri de fotbal, toate jucate de colegii lor, construind astfel si componenta artistica a experientei.
Juriul este alcatuit din cate un membru al fiecarei echipe si un trainer MARKER.

Programul THE TV NETWORK se concentreaza asupra unor abilitati precum lucrul in echipa, aderarea la un scop comun, identificarea liderilor informali, identificarea mecanismelor de comunicare intre membrii echipelor etc.

Intreaga reprezentatie este filmata, avand posibilitatea de a putea fi utilizata in campanii de Employer Branding ulterioare.
Mai mult, acest program poate reprezenta demararea procedurilor pentru introducerea unui nou instrument de comunicarea interna in companie (o televiziune interna, de exemplu).Obiective de business integrate:
Creativitate aplicata, Echipa unita, Colaborare si coordonare, Leadership, Comunicare de grupMARKER+

PROGRAMELE NOASTRE DE TEAM BUILDING


image description

CONTACTEAZA-NE


office@creativemarker.ro

0724-305-640

Str. Capitan Gheorghe Preotescu 15, Bucharest

MARKER
Bucharest, Romania