#WEMARK

Dezvoltam idei impreuna

custom.program.team.building

Viziunea ta, implementarea noastra!

Vrei sa transmiti obiectivele pe termen lung sau viziunea companiei intr-un mod creativ pentru echipa ta?

Activitatile de team building sunt un instrument variat si distractiv prin care poti crea unitate, colaborare si un mindset comun.

Daca ai o idee pe care vrei sa o dezvoltam impreuna, atunci asteptam sa ne contactezi cu detaliile de baza (caracteristicile din stanga), iar noi cream un program special pentru compania ta, de la zero.

Asta inseamna, pe langa crearea activitatilor, timp acordat imaginii si strategiei de branding integrate in program, ele fiind, de asemenea, custom 100%.

Avantajul unui astfel de concept este faptul ca gandim impreuna, pas cu pas, activitatile existente in program, dar si serviciile conexe, in functie de tipologia echipei si obiectivele pe care le aveti atat pe termen scurt, cat si pe termen lung.
De asemenea, persoana din echipa MARKER dedicata, va fi alaturi de tine pentru a identifica solutiile optime si a creiona firul rosu pentru a obtine un program de team building complex si eficient.


Programele noastre de team building pot fi combinate cu training-uri practice, care sa completeze tipurile de abilitati dezvoltate de echipa, in functie de obiectivele stabilite in prealabil.

Sugestiile noastre tin cont de complexitatea si competentele exersate in programul de team building ales. In acest caz, gandim impreuna si aceasta parte a programului, in functie de viziunea pe care vreti sa o construim:

Comunicarea eficienta in echipa
Dezvoltarea abilitatilor de leadership
Tehnici de comunicare in grup
Creativitate aplicata
Tehnici de negociere
Inteligenta emotionala si empatie
Tehnici de vanzare eficienta etc.


Obiective de business ontinute:
Colaborare si coordonare, Comunicare de grup, Exersarea abilitatilor de leadership, Distractie si integrare, Echipa unita, Viziune integrata si comunicarea obiectivelor de business ale companiei, Team management si comunicarea intre departamente.MARKER+

PROGRAMELE NOASTRE DE TEAM BUILDING


image description

CONTACTEAZA-NE


office@creativemarker.ro

0724-305-640

Str. Capitan Gheorghe Preotescu 15, Bucharest

MARKER
Bucharest, Romania