PROGRAM TEAMBUILDING

OLD SCHOOL PLAY DAY

play.day.program.team.building

Ce este OLD SCHOOL PLAY DAY


Tu cat de serios te joci de obicei? Esti pregatit sa iti conduci echipa catre performanta si succes, intr-un mod diferit?

OLD SCHOOL PLAY DAY este un program de team building competitiv si distractiv care face apel la amintirile din copilarie ale tuturor participantilor. De asemenea, programul reprezinta o activitate incitanta pentru colegii expati, care ajung astfel sa cunoasca jocurile copilariei in Romania.

OLD SCHOOL PLAY DAY este un program dezvoltat din jocurile copilariei reinterpretate, care, dincolo de competitie, ofera oportunitatea de a observa interactiunile de grup ale participantilor.

Grupul este impartit in echipe egale care se dueleaza in probe precum: FRUNZA; TARA, TARA, VREM OSTASI; CASTELUL; RATELE SI VANATORII; TARILE sau TUBERMAN etc.

Recomandarea noastra este ca intotdeauna acest program sa fie dublat de o petrecere de seara in tematica anilor ’90.


Acest program poate fi personalizat cu jocuri diferite pentru a facilita dialogul intre membrii echipei, care vor impartasi colegilor amintiri din copilarie si experiente personale. Este o metoda distractiva de a trece bariere de comunicare, a imbunatati relatiile interpersonale si a crea experiente comune pozitive.


Obiective de business integrate:
Interactiune si distractie, Relatii interpersonale imbunatatie, Spirit de competitie, Coordonare si comunicare eficienta, LeadershipMARKER+

PROGRAMELE NOASTRE DE TEAM BUILDING


image description

CONTACTEAZA-NE


office@creativemarker.ro

0724-305-640

Str. Capitan Gheorghe Preotescu 15, Bucharest

MARKER
Bucharest, Romania