PROGRAM TEAMBUILDING

METROPOLIS

haute.cuisine.program.team.building

Ce este METROPOLIS


Cunoaste-ti echipa, cunoaste-ti compania!

Orice grup are ca numitor comun diversitatea, fie ca vorbim despre gusturi, personalitati, diversitate culturala sau etnica. Grupurile care lucreaza in cadrul companiilor sunt variate si au nevoie de valori si o viziune comuna.

METROPOLIS este un program de team building indoor ideal pentru companiile multinationale care vor sa imbunatateasca gradul de cunoastere si comunicare intre departamente/angajati.

Una dintre cheile functionarii unui grup este procesul de identificare si intelegere a aspectelor diversitatii, precum si acceptarea lor ca parte componenta a caracteristicilor unei culturi organizationale.
Programul METROPOLIS aduce toate elementele de diversitate in acelasi loc, prin transpunerea lor intr-o macheta (diorama) de oras, transformand cunoasterea intr-o aventura.

Fie ca discutam despre aducerea a mai multor orase ale lumii pe aceeasi macheta (diorama) sau de zone diferite prin obiceiuri si peisaje, METROPOLIS este reprezentarea fizica a unei culturi de companie, intr-un mod distractiv si interactiv.


Grupul este impartit in echipe egale si fiecare echipa construieste o parte a machetei, folosind elementele specifice oferite de catre trainerii Marker. Creativitatea si indemanarea echipelor sunt antrenate, in final acestea descoperind the big picture.


Obiective de business integrate:
Lucrul in echipa, Comunicare eficienta, Creativitate aplicata, Echipa unita, NetworkingMARKER+

PROGRAMELE NOASTRE DE TEAM BUILDING


image description

CONTACTEAZA-NE


office@creativemarker.ro

0724-305-640

Str. Capitan Gheorghe Preotescu 15, Bucharest

MARKER
Bucharest, Romania