PROGRAM TEAMBUILDING

DETECTIVE SQUAD

detective.squad.program.team.building.jpg

Ce este DETECTIVE SQUAD

Esti un om cu o misiune? Vrei sa identifici solutii noi si sa iti dezvolti abilitatile de negociere, coordonare, comunicare sau asa-zisele people skills?

DETECTIVE SQUAD este un program de team building creat pentru a stimula interactiunea ridicata intre participantii unei echipe intr-un cadru nefamiliar, conform unor conventii sociale noi. Este un Escape Room outdoor, fara limitele unui spatiu inchis, avand la dispozitie un oras intreg.

Grupul este impartit in echipe de max. 10 persoane care pornesc intr-o misiune speciala - rezolvarea unui mister, adaptat in functie de obiectivele companiei. Pe parcursul aventurii echipele primesc indicii, se intalnesc cu informatori sau sunt contactati de acestia, trec prin momente in care increderea in colegi e pusa la incercare si afla cat de important este sa acorzi o atentie ridicata micilor detalii din jur, mai ales cand te raportezi la comportamentul celorlalti.

DETECTIVE SQUAD este un exercitiu care contine scenarii originale, create pentru fiecare eveniment in parte, atribuire de roluri simple cu anumite caracteristici, precum si interactiune permanenta cu trainerii MARKER.

Exercitiul poate avea doua parti desfasurandu-se astfel pe parcursul unei zile intregi. DETECTIVE SQUAD poate fi completat astfel cu programul BOOTCAMP


Obiective de business integrate:
Colaborare si coordonare, Time management, Echipa unita, Comunicare de grup, Abilitati de negociere.MARKER+

PROGRAMELE NOASTRE DE TEAM BUILDING


image description

CONTACTEAZA-NE


office@creativemarker.ro

0724-305-640

Str. Capitan Gheorghe Preotescu 15, Bucharest

MARKER
Bucharest, Romania