PROGRAM TEAMBUILDING

BOOTCAMP

abootcamp.program.team.building

Ce este BOOTCAMP

Vrei sa testezi lucrul in conditii de stres si performanta echipei tale, intr-un mediu controlat?

BOOTCAMP este un program de team building outdoor creat pentru echipele competitive care au si un nivel mediu de pregatire fizica. Prin acest exercitiu stimulam performanta si competitia, aratand intr-un mediu diferit de cel business, care sunt avantajele si dezavantajele acestor competente, precum si modalitatile de a le folosi in favoarea echipei.

Procesul incepe cu impartirea grupului in echipe (intre 5 si 12 persoane), care vor urma un traseu prestabilit, gandit astfel incat sa implice abilitati variate si obstacole ce testeaza pregatirea fizica si gandirea rationala.

Probele programului BOOTCAMP sunt atat fizice, cat si logice, fiecare membru al echipei avand ocazia de a-si aduce aportul la succesul acesteia. Exercitiul lucreaza aspecte precum: colaborarea, aderarea la un scop comun, atentia sporita la capacitatile fiecarui membru, adaptarea la conditii speciale de competitie sau gandirea strategica.

Participantii vor afla si experimenta totodata tehnici de supravietuire (cum se face o targa, cum se filtreaza apa, cum se face focul sau cum se face un adapost), vor trece prin probe precum tir cu arcul sau tir cu arma de airsoft, dar si alte exercitii menite sa antreneze capacitatea de a lucra in echipa, a colabora si a comunica eficient.
Exercitiul se poate desfasura si in completarea programului DETECTIVE SQUAD.


Obiective de business integrate:
Antrenarea spiritului de competitie, Lucrul in echipa, Echipa unita si viziune comuna, Performanta si rezistenta la stres, Cooperare si colaborare.MARKER+

PROGRAMELE NOASTRE DE TEAM BUILDING


image description

CONTACTEAZA-NE


office@creativemarker.ro

0724-305-640

Str. Capitan Gheorghe Preotescu 15, Bucharest


MARKER
Bucharest, Romania