PROGRAM TEAMBUILDING

AGENTIA
MEDIA

agentia.de.publicitate.program.team.building

Ce este AGENTIA MEDIA

Vrei sa experimentezi cu solutii noi si sa cresti colaborarea creativa in echipa ta?

AGENTIA este programul potrivit daca vrei ca echipa ta sa exploreze solutii diferite pentru probleme reale.

Avand la dispozitie o serie de obiecte si materiale puse la dispozitie de catre trainerii MARKER, echipele vor avea sarcina de a pune la punct campanii de publicitate pentru o serie de produse inedite.

Produsele nu exista, motiv pentru care participantii vor trece prin toate etapele creative: crearea unui brand de produs (nume, design al pachetului / produsului), cat si strategia de vanzare catre publicul larg - plus componentele tactice: afis publicitar, spot video sau audio.


Programul AGENTIA ofera fiecarui participant ocazia de a-si arata talentele intr-un mediu neconventional, depasind bariere de comunicare si limitari autoimpuse. Destinat atat echipelor proaspat formate, cat si celor experimentate, programul este o metoda distractiva de a creste unitatea echipei si increderea in forta lor de a descoperi solutii neasteptate si functionale pentru probleme variate, lucrand impreuna.


Obiective de business integrate:
Cooperare, Antrenarea creativitatii practice, Distractie & networking, Rezolvarea problemelor, Generarea de solutii noi.MARKER+

PROGRAMELE NOASTRE DE TEAM BUILDING


image description

CONTACTEAZA-NE


office@creativemarker.ro

0724-305-640

Str. Capitan Gheorghe Preotescu 15, Bucharest

MARKER
Bucharest, Romania